Nieuwe medewerker Danny de Man

Sinds februari van dit jaar ben ik werkzaam bij Veenman Dakveiligheid. Mijn Functie bestaat uit het uitvoeren van de jaarlijks verplichte inspecties, zodat veilige toetreding en toegankelijkheid van uw dak en gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen kan worden gewaarborgd. Het opstellen van risico-inventarisaties en evaluaties (RI&E) bij nieuwbouwprojecten en bestaande objecten. Van VvE tot rijksvastgoed, van woningcorporatie tot pretpark en van industriële omgeving tot aan de top van de Euromast. Hoe hoog of complex de situatie ook is, mijn voldoening haal ik uit het geven van een passend onafhankelijk advies volgens de huidige wetgeving en normeringen om valgevaar te voorkomen. Tevens ga ik mij in de nabije toekomst bezig houden met het verzorgen van de training 'Veilig dak inspecteur'.

Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij een fabrikant die gespecialiseerd is in alle mogelijke oplossingen om valgevaar weg te nemen. Van installatie tot de planning en werkvoorbereiding.

Naast een druk gezinsleven ben ik in mijn vrije tijd graag (ook het liefst veilig–en–op–hoogte) aan het rennen, fietsen, skiën en klimmen. Ook word ik blij van een verse bak koffie, een croissantje en een goed gesprek. Dus mocht je een vraag hebben over dakveiligheid en het veilig werken op hoogte dan hoor ik je graag!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Alle persoonsinformatie wordt verwerkt conform onze privacyverklaring.